• Claudia Schaper

Mindful & Sport Event
Zaterdag 12 oktober v.a. 13.00 uur 

MINDFUL & SPORT event 

Claudia Schaper Sports 

Sportaccommodatie De Kreek 

Zaterdag 12 oktober 2019 is er een groot Mindful & Sport event t.b.v project Cambodia in Sportaccommodatie De Kreek in Zwaag (Bangert Oosterpolder).


Het sport event is van 13.00 tot 18.30 uur en de entree is gratis. Er worden diverse workshops gegeven zoals: Cello relaxation, Pole-workout, Zumba marathon en nog veel meer. Buiten docente Claudia Schaper zullen diverse gastdocenten de workshops geven. Tegen een kleine vergoeding kun je aan deze workshops deelnemen. Wil je genieten van een heerlijke hand- of stoelmassage? Ook dat kan tijdens dit evenement. Voor kinderen worden er ook diverse workshops gegeven. Cupcakes maken, Knutselen voor Cambodja, Schminken etc. Handig voor als de ouders willen sporten. De opbrengst van alle activiteiten zal ten goede komen aan together4cambodia.


In de avond, van 20.00 tot 01.30 uur, wordt er een spetterende DISCO DANCE PARTY gehouden. Diverse Dj’s draaien muziek uit de jaren ‘70 en begin jaren ‘80. De entree is 12 euro. Voor de Hoornse Kameleon-gangers onder ons wordt het een nostalgisch gebeuren... even terug in de tijd. 


Mis dit niet !!! De opbrengst zal ten goede komen aan together4cambodia waarmee arme gezinnen geholpen worden en o.a. huizen en waterputten gebouwd kunnen worden.

   


LETS MAKE A DIFFERENCE


https://www.claudiaschapersports.nl/mindful-sport-event